Lyx-massagestol

Detta är toppmodellen av massagestolar i Sverige med den modernaste tekniken. Det är en av de få massagestolar på marknaden med en oslagbar massage för hela kroppen med hela 81 airbags och automatisk inställning efter din längd. Massagestolen är unik med armmassage, inbyggd mp3 spelare och komplett inställning efter användarens rygg, ben och armlängd för att alltid ge en optimal massage. Den är utformad för att man ska få en så effektiv massage som möjligt. Detta för att förstärka kroppens egen läkande förmåga genom att ta bort spänningar och stress samt öka cirkulationen. Otroligt skön känsla både under tiden man får massage och efteråt!

Kombinera gärna massagestolen med en annan massageform och få ett rabatterat pris! Se Priser för mer information.

massagestol2
massagestol

Massagetyper

  • Knådning: 4 st massagerullar roterar fram och tillbaka vilket ger känslan av en mänsklig professionell massage.
  • Klappning (rytmisk akupressur): Klappfunktionen skakar om önskat område på din rygg och nacke. Den mjukar upp och ökar rörligheten.
  • Knådning & klappning: Kombinationen av ovanstående rörelser är mycket behaglig och liknar en professionell terapeuts.
  • Shiatsu: Stolens ”knogar” trycker och pressar längs med ryggraden eller lokalt där du önskar. Påverkar blodcirkulationen och de inre organen positivt.
  • Handkantsslag: Snabba, lätta, rytmiska slag som ger en djupgående vibration. Bankande massage hjälper till att öka blodgenomströmningen. Detta i sin tur leder till minskad muskelstelhet.
  • Vibrationsmassage: Mjukar upp och ger en skön avslappnande effekt.
  • Säte, ben, fot och armmassage: Ger en behaglig massage med hjälp av inbyggda luftkuddar som masserar. Massagen mjukar upp och lindrar muskelspänningar i underbenen, sätesmuskulaturen och fötterna.